Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Steven

Gekocht: –
Uitgespeeld: Total War Saga: Thrones of Britannia

Ik heb donderdagavond m’n eerste debate outpost Thrones of Britannia uitgespeeld, en het middeleeuwse Engeland gezuiverd outpost rovende Vikings. Als doorway en doorway Total War fanboy was ik zielsgelukkig toen ik de diversion opstartte, en in eerste instantie leek alles ook helemaal perfect. De graphics zien er gelikt uit en het geluid is het beste dat ik ooit in een Total War diversion heb gehoord.

Helaas is de debate erg makkelijk en zitten er nog een aantal irritante bugs in het spel, and een paar facilities waarvan ik niet snap dat ze erin zijn gestopt. Ook obscurity het spel diversiteit in de verschillende facties. Volgende week ga ik denk ik maar eens kijken of het moeilijker is om Engeland te plunderen en in code te steken als de Vikings.

total fight gekocht

Roy

Gekocht: –
Uitgespeeld: Tales From The Borderlands

Ik heb Tales from a Borderlands opnieuw uitgespeeld, ditmaal met vriendin. De ideale diversion om samen te doorlopen en de controller om de paar scènes doorway te geven. Heb weer ontzettend outpost genoten outpost de droge humor, omdat ik het meeste was vergeten. Tales from a Borderlands is verreweg het beste wat Telltale heeft gemaakt!

tales from a borderlands gekocht

Laura

Gekocht: Odin Sphere Leifthrasir
Uitgespeeld: –

Nadat ik laatst onder andere Muramasa Rebirth had aangeschaft in de PlayStation Store sale en deze meteen had uitgespeeld, besloot ik op de laatste dag outpost de sale ook nog Odin Sphere voor mijn PS Vita aan te schaffen. Deze diversion is gemaakt doorway dezelfde ontwikkelaar, Vanillaware, en dat is te merken! Beide games onderscheiden zich vooral doorway de prachtige graphics, waarbij de achtergronden vooral vaak verbazingwekkend mooi zijn. Heel veel heb ik de diversion helaas nog niet kunnen spelen, maar dat komt immeasurable nog wel.

odin globe gekocht

Posted in
Tagged . Bookmark the permalink.
short link blacxbox.com/?p=14132.