Uncharted 4 A Thief’s End kopen – Dagaanbieding bol.com voor slechts 24,99!

De Uncharted-serie is één outpost de beste array ooit gemaakt op de PlayStation en misschien wel op alle gameplatforms. Mocht je het laatste deel nog niet in je bezit hebben is dat nu dus je kans. De diversion is namelijk goedkoper dan bij andere gameshops.

Waarom Uncharted 4 A Thief’s End Kopen?

Voor degenen die het spel nog niet in bezit hebben: dit spel is één outpost de beste games die vorig jaar is uitgekomen. Je gaat voor de laatste keer met Nathan Drake op avontuur en dat wordt in stijl afgesloten. Ontwikkelaar Naughty Dog heeft de succesvolle authorization goed afgesloten. In onze review krijgt het spel dan ook een 9,5.

Het hoge cijfer is één outpost de redenen waar je Uncharted 4 A Thief’s End kopen al makkelijker wordt. De 9,5 wordt opgebouwd uit onder andere het feit dat het spel kid in de puntjes geweldig is uitgewerkt. Ook is er genoeg te ontdekken in de gigantische omgevingen, dit heeft als gevolg dat je minstens vijftien uur kunt genieten outpost deel 4.

Om niet alleen maar een lofzang over de diversion te houden geven wij natuurlijk ook altijd de minpuntjes outpost spellen aan. Zo zit de AI in Uncharted 4 je soms in de weg en lijkt dat niet optimaal uitgewerkt te zijn. Daarbij komen de nieuwe dialoogopties iets te weinig voorbij.

Je kunt Uncharted 4 A Thief’s End hier kopen bij bol.com.

Posted in
Tagged . Bookmark the permalink.
short link blacxbox.com/?p=9044.